JETT Plasma

Plasmaljus kan naturligt ses vid åska när joner och elektroplasma (ioniserad gas) utvecklar blixtar. Artificiell plasma utvecklas när energi tillförs luftens ioniserade gas och skapar en gniststråle ”blixt”.

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusbehandling baserad på patenterad likström och är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval av antiagebehandlingar såsom hudföryngring genom att strama upp vävnad och eliminera ålderstecken.

Plasmaljusets gniststråle skapar en kontrahering av huden och återställer ”dess täthet” och eliminerar överflödig hud.

Vad kan behandlas?

Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och lämpliga för en rad indikationer. Behandlingar kan utföras med syfte att eliminera oönskade huddefekter men även som förebyggandevård för att motverka hudens åldrande och upprätthålla dess funktioner för optimal hudhälsa.

Image
Image

Ögonbehandling

- Blefaroplasitik (ögonlyft)
- Rynkreducering
- Vävnadsuppstramning

Händer

- Rynkor/linjer händer

Runt munnen

- Hormonella rynkor på överläpp
- Rökrynkor

Kärl & Pigmentbehandling

Ytliga dyskromier

- Fibrom
- Lentigo
- Keratoser
- Xantelasma

JETT PLASMA SILVER – Plasmaflöde + Elektrofores

Jett Plasma Silver ”Lift&Tight” erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudtonen och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

JETT Plasma silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt.

Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t ex Dermapen och Kemiska Peels. Syftet är då att ge ökat och mer långstidsverkande resultat.

Image

Pris: JETT PLASMA SILVER – Plasmaflöde + Elektrofores

JETT Plasma Silver Full Face 60 min – 1500 kr
JETT Plasma Silver Full Face – Kur (6 beh), 6x60 min – 7500 kr
JETT Plasma Ögonbehandling 30 min – 1000 kr
JETT Plasma Ögonbehandling – Kur (6 beh), 6x30 min – 5000 kr
JETT Plasma Silver Munbehandling 30 min – 1000 kr
JETT Plasma Silver Munbehandling – Kur (6 beh) 6x30 min – 5000 kr

JETT PLASMA GOLD – Gniststrålebehandling

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft (Blefaroplastik). Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl- /pigmentförändringar till godartade ytliga hudförändringar.

Speciellt lämplig vid ytliga kärl, solskadad hud och åldersrelaterade hudförändringar.Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas efter indikation/omfattning.Tänk på att kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.

JETT Plasma Gold är en s.k ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger en lätt rodnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast förhålla sig till de produkter som tillskrivits.

Image

Pris: JETT PLASMA GOLD – Gniststrålebehandling

Blefaroplastik (Ögonlockslyft)
JETT Plasma Gold Övre Ögonlock, 60 min – 5500 kr
JETT Plasma Gold Undre Ögonlock 60 min – 5500 kr
JETT Plasma Gold Övre & Undre Ögonlock – 9000 kr

Rynkreducering runt munnen
JETT Plasma Gold Rynkreducering Överläpp 4000 kr
JETT Plasma Gold Rynkreducering Överläpp+ Underläpp 6000 kr
JETT Plasma Gold Rynkreducering Div områden från 4000 kr
(tex munvinklar, halslinje osv)

Rynkor/Linjer Händer 5500 kr