Hudföryngring med Kemisk peeling

För hudföryngring, hudstruktursförbättring, acne och pigmenteringar.

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av aktiva syror som läggs på huden för optimal hudkondition. Syrorna avlägsnar de ytttersta hudlagret och det leder till ökad stimulering av cellförnyelsen.
Peelingen kan ge en stickande, brännande känsla på huden under behandlingen. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi alltid en konsultation innan behandlingstillfället. För att nå resultat är det viktigt att du använder aktiva produkter för hemmavård både före och efter behandlingen. På så sätt minimerar vi risken att du får en reaktion samt att läkningsprocessen blir optimal. Vilka produkter du behöver hjälper vi dig med under konsultationen. Behandlingen görs oftast i kurform men kan även göras vid enstaka tillfällen för en uppstramande och uppfräschande hudkänsla.

Mela Peel

Motverkar pigmentfläckar och melasma. Pigmentreglerande syror/ämnen stabiliserar pigmentbildningen i de djupare hudlagren samt jämnar ut hudtonen. Samtidigt stärker peelingen upp hudens pigmentceller och förebygger framtida pigmentfläckar. Mela peel är kraftig medeldjup kemisk peeling och därför inkluderar vi alltid skyddande hemmavård i priset. Mela Creme värde 1195 kr får du med dig hem.
Pris: 2600 kr (inkl. Mela creme för hemmabruk värde 1195 kr)

mela peel

Mela Peel Forte

Behandlar epidermal melasma och rekomenderas för pigmentförändringar och postinflammatorisk hyperpigmentering.

Denna peeling är kraftful och därför inkluderas alltid en hemmavårdsprudukt, Mela Peel creme som är en efterbehandlingscrem som ingår i priset
Pris 2900 kr (Inkl Mela Creme för hemmabruk värde 1195 kr)

Milk Peel

Denna peeling är för en allmän uppfräschning av huden, ger glans och lyster, minskar porer och fina linjer samt ökar cellförnyelsen. Även vid acneproblem är Milk Peel ett bra alternativ för att minska talgproduktionen och få en bra balans i huden.
Pris: 1.295 sek

milk peel

Pro Power Peel – Dermalogica

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är en professionell peeling-behandling som kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Pris: 950 kr

 

TIDSBOKNING

Telefon 026-18 00 44 eller
Boka direkt Online

HITTA TILL OSS

Drottninggatan 31
803 31 Gävle Öppna karta

KONTAKTA OSS

Ring oss på 026-18 00 44 eller maila info@facebodycenter.se