Hudföryngring med Kemisk peeling

För hudföryngring, hudstruktursförbättring, acne och pigmenteringar.

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av aktiva syror som läggs på huden för optimal hudkondition. Syrorna avlägsnar de ytttersta hudlagret och det leder till ökad stimulering av cellförnyelsen.
Peelingen kan ge en stickande, brännande känsla på huden under behandlingen. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi alltid en konsultation innan behandlingstillfället. För att nå resultat är det viktigt att du använder aktiva produkter för hemmavård både före och efter behandlingen. På så sätt minimerar vi risken att du får en reaktion samt att läkningsprocessen blir optimal. Vilka produkter du behöver hjälper vi dig med under konsultationen. Behandlingen görs oftast i kurform men kan även göras vid enstaka tillfällen för en uppstramande och uppfräschande hudkänsla.

Anledningen till att vi får pigmentörändringar kan vara av olika orsaker. UV strålning från sol orsakar ofta solskador eftersom dessa irriterar huden och påverkar pigmentcellerna att producera mera pigment och blir överaktiva.

Orsaker till pigmentförändringar kan vara flera som t.ex.

  • Hormonella störningar
  • Graviditet
  • Mediciner
  • Ärftliga anlag
  • Hudirritationer
  • Trauman
  • Syntetiska ämnen

 

Mela Peel Forte

Behandlar epidermal melasma och rekomenderas för pigmentförändringar och postinflammatorisk hyperpigmentering.

Denna peeling är kraftful och därför inkluderas alltid en hemmavårdsprudukt, Mela Peel creme som är en efterbehandlingscrem som ingår i priset. Ev flagning av huden kan förekomma.
Pris 2900 kr (Inkl Mela Creme för hemmabruk värde 1195 kr)

mela peel

TCA Peel

Vår kraftfullaste peeling med Triklorättiksyra.
Reducerar tecken på hudåldrandet och pigmenteringar.

Pris 3100 kr ( inkl hemmavårdsprodukt)

Milk Peel

Denna peeling är för en allmän uppfräschning av huden, ger glans och lyster, minskar porer och fina linjer samt ökar cellförnyelsen. Även vid acneproblem är Milk Peel ett bra alternativ för att minska talgproduktionen och få en bra balans i huden.

Denna behandling kan du även göra tillsammans med Ledljus. Ledljuset sätter fart på microcirkulationen för optimalt näringsutbyte i huden, ökar produktionen av kollagen och ger en fastare hud.
Med hjälp av olika färger på ledljuset kan vi special anpassa din behandling för bl a pigment, acne och strukturförbättring.
Milk Peel: 1.350 sek
Milk Peel inkl Ledljus: 1.650 sek

milk peel

Pro Power Peel – Dermalogica

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är en professionell peeling-behandling som kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Denna behandling kan även göras tillsammans med Ledljus.
Ledljuset sätter fart på microcirkulationen för optimalt näringsutbyte i huden, ökar produktionen av kollagen och ger en fastare hud. Med hjälp av olika färger på ledljuset kan vi specialanpassa din behandling för bl a pigment, acne, rosacea och strukturförbättring.

Pro Power Peel: 995 kr
Pro Power Peel inkl Ledljus: 1295 kr

 

TIDSBOKNING

Telefon 026-18 00 44 eller
Boka direkt Online

HITTA TILL OSS

Drottninggatan 31
803 31 Gävle Öppna karta

KONTAKTA OSS

Ring oss på 026-18 00 44 eller maila info@facebodycenter.se