Borttagning av fibrom/hudflikar/hudförändringar

Vi erbjuder borttagning av fibrom/hudflikar i ansiktet och på kroppen.
Vi har stor kunskap inom avancerad hudvård och det ligger i vårt intresse att vi gemansamt når optimala resultat!

Vad är fibrom

Fibrom/ Hudflikar framträder oftast när man passerat trettio och orsaken bakom varför fibrom uppkommer är oklart men har i de flesta fall att göra med hormonella orsaker.
Många kvinnor får sina besvär av fibrom och hudflikar efter graviditeter och andra hormonella faser som t ex klimakteriet.

Fibrom består av bindvävsceller samt kollagen och är ofarligt, dock kan vissa uppfatta fibromer som kosmetiskt störande.

Fibrom (Stjälkade fibrom) varierar i storlek, allt ifrån någon mm till en cm och förekommer ensamma eller som multipla. Små fibrom kallas för skin tags och dessa förekommer mest hos äldre och återfinns oftast på hals och axiller samt dekolletage. Fibrom liknar en bindvävsknuta och är en vanligt förekommande hudförändring som av många anses vara missprydande och i vägen.

Image
Image

Pris för borttagning av fibrom

1-2 fibrom/ skintag - Pris: 850 
3-5 fibrom/ skintag  - Pris: 1200
6 eller fler fibrom/  skintag - Pris: 250kr/st

Pris: Boka tid för konsultation. 200 kr (avdrages vid behandling)

Hur blir resultatet efter behandlingen

Efter behandlingen bildas en skorpa som lossnar efter ungefär en vecka. Som vanligt ska man inte riva eller klösa på sår utan låta sårskorpan efter fibromet vara för att undvika ärrbildning. En lätt rodnad runt behandlingsområdet kan kvarstå ytterligare en vecka efter att skorpan har lossnat.

Oftast upplever kunden att fibromet är borta och läkt efter två veckor, läkning i ansiktet går vanligtvis något fortare än på övriga kroppen.

Efter läkningen syns oftast ingenting av ditt fibrom. Om fibromet suttit på någon annan del av kroppen än ansiktet kan en liten vit prick bli kvar.

Åldersfläckar

Image

Lentigo Solaris

Image

Vårtor

Image

Fibrom

Image

TIDSBOKNING

Telefon 026-18 00 44 eller
Boka direkt Online

HITTA TILL OSS

Drottninggatan 31
803 31 Gävle Öppna karta

KONTAKTA OSS

Ring oss på 026-18 00 44 eller maila info@facebodycenter.se