Hudföryngring med Radiofrekvens

Ju äldre vi blir desto långsammare går cellförnyelsen och förändringar i hudens cellfunktion leder till minskad vitalitet, elasticitet och fasthet. Med hjälp av radiovågor kan du bromsa åldrandet och föryngra huden.

Radiofrekvens Behandling 30 min

Radiofrekvens är bra om du har ödem, stramar upp och tonar konturerna i ansiktet och på hals. RF ökar blodflödet och förser hud och muskler med syre och näring. Detta i sin tur leder till klarare och friskare hudstruktur.
Antal behandlingar som behövs är individuellt men generellt behövs ca 5 behandlingar ca 1 ggr i veckan. Efter avslutad kur underhålls uppnått resultat var 4–6 vecka.
RF kan göras vid ett tillfälle eller tillsammans med en ansiktsbehandling och ses då som en grundlig cirkulationsökning med ett optimalt näringsutbyte till huden.
Tid: 30 min Pris: 795 sek
 
radiofrekvensbehandling
 

 Kan alla använda Radiofrekvens

Behandlingen passar till alla oavsett hudtyp, hudfärg eller ålder och kan göras året om. Det spelar ingen roll om man är solbränd eller inte. RF metoden är trygg. Endast en pacemaker eller en större metallimplantat utgör ett hinder för behandlingen. Rekommenderas inte om du är gravid. Efter injektioner med botox/fillers ska du vänta 20 dagar innen en behandling med radiofrekvens.
 

När ska man behandla med Radiofrekvens

- Vid önskemål om hudföryngring och oelastisk hud
- Vid behandling av påsar under ögonen
- Vid ödem (vätskeansamling) i huden
- Mot torr hud utan lyster
 

Gör det ont?

Metallprisman som kommer i kontakt med Din hud förmedlar värme upp till 38-42 grader. Du känner då en lätt uppvärmning i huden men det gör varken ont eller bränns.

 

TIDSBOKNING

Telefon 026-18 00 44 eller
Boka direkt Online

HITTA TILL OSS

Drottninggatan 31
803 31 Gävle Öppna karta

KONTAKTA OSS

Ring oss på 026-18 00 44 eller maila info@facebodycenter.se