Ansiktsbehandlingar

I alla våra ansiktsbehandlingar utför vi en grundlig Face Mapping (hudanalys) och utifrån den analysen individanpassar vi din ansiktsbehandling efter vår proffesionella kunskap och dina önskemål.

Kombinera din ansiktsbehandling och gör ett tillägg

Nu kan du kombinera din ansiktsbehandling genom att göra ett tillägg av följande behandlingar till ett reducerat pris.
Prata med oss för mer information om vilka kombinationer som är lämpliga.

  • Radiofrekvens ansikte 400 kr
  • Ledljus                           300 kr
  • Ögonbehandling 300 kr
  •  AHA/Multivitamin 300 kr
  • Frans och brynfärg 280 kr
  • Frans eller brynfärg 190 kr

 

Face mapping

En unik professionell hudanalys! För dig som vill ha en konsultation för vilka produkter och behandlingar som passar just dig.
Vid köp av minst 2 produkter krediteras kostnaden.
Tid: 20 min Pris: 450 sek
 
 

 Ansiktsbehandling ProSkin 30

Skräddarsydd behandling anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogica behandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.

Tid: 30 min Pris: 625 sek

 

Ansiktsbehandling Pro Skin 60

Djuprengörande behandling med fokusering på rengöring av porer och balansering av huden.
Tid: 60 min Pris: 975 sek
 

Klassisk ansiktsbehandling

Djuprengörande behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver för en optimal hudhälsa och som även inkluderar en balanserande, närande avslappnande ansiktsmassage.
Tid: 75 min Pris: 1175 sek
 

Total ansiktsbehandling

Djuprengörande behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver för en optimal hudhälsa.
Frans och brynfärg ingår samt en härligt balanserande ansiktsmassage.
Tid: 80 min Pris: 1450 sek
 

Ansiktsbehandling DeLux

Njut av en djuprengörande behandling som anpassas efter hudens dagsform och behov. Frans och brynfärg, ansiktsmassage och Ledljus som sätter fart på microcirkulationen för optimalt näringsutbyte i huden, ökar produktionen av kollagen och ger din hud extra friskhet och lyster. Med hjälp av olika färger på ledljuset kan vi specialanpassa din behandling för bl a pigment, acne, rosacea och strukturförbättring
Tid: 1 tim 30 min Pris: 1600 sek
 

Radiofrekvens behandling 

Radiofrekvens kan användas för att lyfta, strama upp och tona konturerna i ansiktet och hals. Ökar blodflödet och förser hud och muskler med syre och näring. Detta i sin tur leder till klarare och friskare hudstruktur. Är även bra om du känner dig "svullen" och har ödem i vävnaden. Antal behandlingar som behövs är individuellt men generellt behövs 5 behandlingar ca 1 ggr i veckan. Efter avslutad kur underhålls uppnått resultat var 4–6 vecka.
Radiofrekvens kan även göras endast vid ett tillfälle alternativt tillsammans med en ansiktsbehandling och effekten blir då som en grundlig cirkulationsökning med ett optimalt näringsutbyte till huden.
Rekommenderas i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast 400 kr,
Tid: 30 min Pris: 795 sek
 
Läs mer...
 
ansiktsbehandlig gavle

 

Ion active behandling

Påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner. Behandlingen ger djupverkande resultat på hudtillstånd som kraftig uttorkning,
 känslighet samt förtida hudåldrande. Vi jobbar med aktiva serum, ultraljud och Ledljus. Ledljuset sätter fart på microcirkulationen för optimalt näringsutbyte i huden,ökar kollagenproduktionen och ger en välmående hudstruktur. Med hjälp av olika färger på Ledljuset kan vi specialanpassa din behandling för bl a pigment, kärlstärkande, och inflamationshämmande vid acne.  Mycket bra för en känslig rosaceahud!
Tid: 45 min Pris: 990 sek
 

AHA syra Behandling med glykolsyra

En djupgående peeling som reglerar talgproduktionen, ökar fuktigheten och reducerar hudens oregelbundenheter (till exempel linjer, förstorade porer, pigmentfläckar, ärr efter acne etc). Kan göras enstaka gånger för en generell uppfräschning av huden. 
Vid problem rekommen­deras behandlingen i kurform.
Rekommenderas även i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast 300 kr.
Tid: 30 min Pris: 895 sek
 

Multivitaminbehandling - Age Smart

Kraftfulla antioxidanter som jobbar effektivt med att ta bort döda hudceller samt att fylla på med vitaminer till huden. Känner du dig torr/fuktfattig och vill jobba upp spänsten så är detta behandlingen för dig. Ger omedelbar lyster!
Rekommenderas i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast 300 kr.
Tid: 30 min Pris: 795 sek
 
 

Led ljus

ansiktsbehandlig gavle

 

Med Led ljuset kan du på ett säkert, effektivt och smärtfritt sätt jobba med hud och struktur förbättring, lindra acnebesvär och ljuset verkar också lugnande och barriärstärkande.

Ledljuset penetrerar ner i huden och främjar regenering av olika vävnader och nerver samt förhindra vävnadsskada.

Mekanismen för LED-terapi innebär att en specifik våglängd av ljus absorberas av en fotomottagande molekyl, ex en cell, som producerar en reaktion som påverkar värdcellen. På så sätt förbättras cellfunktionen vilket leder till cellförnyelse och ev reparation av celler.

När du gör ett tillägg i tex en ansiktsbehandling, kemisk peeling eller AHA syrabehandling förstärker du effekten på din behandling.