Ansiktsbehandling

Behandlingar med hög kvalitét både när det gäller problemhud, avslappning eller optimalt resultatinriktade behandlingar med maskinella funktioner.

Face mapping

En unik professionell hudanalys! För dig som vill ha en konsultation för vilka produkter och behandlingar som passar just dig. Vid köp av produkter krediteras kostnaden.

190 kr 20 min

Delux ansiktsbehandling

Njut av en djuprengörande behandling som anpassas efter hudens dagsform och behov. Frans och brynfärg, ansiktsmassage och Omnilux ljusbehandling ger din hud extra friskhet och lyster.

1370 kr 1h 50 min

Total ansiktsbehandling

Djuprengörande behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver för en optimal hudhälsa. Frans och brynfärg samt en härligt balanserande ansiktsmassage.

1170 kr 1h 30 min

Klassisk ansiktsbehandling

Djuprengörande behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver för en optimal hudhälsa. Balanserande, närande och avslappnande ansiktsmassage.

990 kr 1h 20 min

Ansiktsbehandling

Djuprengörande behandling med fokusering på rengöring av porer och balansering av huden.

790 kr 1h

GÖR ETT TILLÄGG TILL DIN ANSIKTSBEHANDLING. VÄLJ MELLAN:

Radiofrekvens ansikte 400 kr

Omnilux ljusbehandling 300 kr

AHA Syrabehandling 240 kr

Multivitaminbehandling 240 kr

Ögonbehandling 250 kr

Frans och brynfärg 250 kr

Frans eller brynfärg 150 kr

Flower

Microzone

Målinriktad behandling med fokus på vad din hud behöver just nu!

380 kr 20 min

RADIOFREKVENSBEHANDLING MED VAKUUM OCH FÄRGTERAPI

Radiofrekvens kan användas för att lyfta, strama upp och tona konturerna i ansiktet och hals. Ökar blodflödet och förser hud och muskler med syre och näring. Detta i sin tur leder till klarare och friskare hudstruktur. Antal behandlingar som behövs är individuellt men generellt behövs ca 6 behandlingar ca 1 ggr i veckan. Efter avslutad kur underhålls uppnått resultat var 4–6 vecka. Radiofrekvens kan göras vid ett tillfälle eller tillsammans med en ansiktsbehandling och ses då som en grundlig cirkulationsökning med ett optimalt näringsutbyte till huden.

600 kr 30 min
Radiofrekvensbehandling

AHA-syrabehandling

En djupgående peeling som reglerar talgproduktionen, ökar fuktigheten och reducerar hudens oregelbundenheter (till exempel linjer, förstorade porer, pigmentfläckar, ärr efter acne etc). Kan göras enstaka gånger för en generell uppfräschning av huden. Vid problem rekommen­deras behandlingen i kurform, det vill säga sex tillfällen.

600 kr 30 min

Multivitaminbehandling – Age Smart

Kraftfulla antioxidanter som jobbar effektivt med att ta bort döda hudceller samt att fylla på med vitaminer till huden. Känner du dig torr/fuktfattig och vill jobba upp spänsten så är detta behandlingen för dig. Ger omedelbar lyster!

600 kr 30 min

OMNILUX LJUSBEHANDLING ”HAPPY LIGHT”

Renar blod och lymfkärl, syresätter vävnaden, ökar lystern samt återfuktar och stimulerar kollagen vilket ger en fastare och friskare hud. Stimulerar även seratoninproduktionen. För optimala och långvariga resultat rekommenderas kurform. Rekommenderas i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast 300 kr.

550 kr

Ion Active behandling

Påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner. Behandlingen ger djupverkande resultat på hudtillstånd och kraftig uttorkning,
känslighet samt förtida hudåldrande.
 Mycket bra för en känslig rosaceahud.


900 kr 45 min

NBE 1000 Behandling


NBE 1000 är en fantastiskt avslappnande, djupgående, resultatgivande för ansikte och hals med ett omedelbart lyft!
Elektromagnetisk energi kombineras med värme och aktiva ingredienser slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.
 Regelbundna behandlingar ger långsiktig förbättring av hudens struktur. NBE 1000 är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt.


1350 kr 75 min
Nbe treatment

Boka gärna tid på telefon 026-18 00 44 eller på vår tidsbokning online.